Zoek op term

Cultureel Cafe Weert

zo. 3 mrt. 2013 (afgelopen)

Cultureel Cafe Weert

Het thema van Cultureel Café Weert op zondag 3 maart a.s. is ‘Vecht – Verlang – Verlies’. Tussen 11.00 en 12.00 uur zullen we de regionale cultuur rondom ‘vechten en verdedigen’ belichten. U bent van harte welkom in de foyer van het Munttheater te Weert.
Theo Schers duikt samen met ons in de historie van Weert en omgeving. Theo is specialist op het gebied van W.O. ll in onze regio en dit zal zeker niet ontbreken in zijn spannende visie.
Ons Stadsgilde Sinte Catharina 1480 heeft een aantal van haar leden afgevaardigd om de taak van de gildes in vroeger tijden toe te lichten.
Een deel van jeugdkoor Giocoso onder leiding van Rita Scheffers zal voor de onontbeerlijke muzikale noot zorgen.
Uiteraard zijn Paul Sterk en Piet Poell ook weer in de literatuur gedoken en geven hun ideeën prijs in een column.
Aansluitend is er een concert door het J.O.N.G. ensemble met muziek in hetzelfde thema , met aansluitend een lunch. Kaarten kunt U bestellen aan de uitbalie van het Munttheater.
Graag zien we U komen. Deelname aan ons Cultureel café is gratis en wij nodigen U zelfs uit om een sfeer impressie te geven op klaarliggend papier. Voor achtergronden en reacties kunt U ons blog bezoeken op http://cultureelcafeweert.wordpress.com

VerbergenInformatie
11.00 uur
gratis
VerbergenCCW
Munttheater
CCW
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland