Zoek op term

Demonstratie Kangen Water

wo. 27 nov. 2013 (afgelopen)

Demonstratie Kangen Water

Kangen Water avond Weert! Op woensdagavond 27 november vanaf 19.30u op Golfbaan Crossmoor te Weert geven wij een seminar en demo over de gezondheidsaspecten van Kangen Water. Wat leer je tijdens dit seminar? 1) waarom is geioniseerd water zo belangrijk voor je lichaam en geest. 2)welke kwaliteit water is het beste voor ons gezin 3) welke weldaad heeft alkalisch water op onze gezondheid 4)wat is het effect van geioniseerd water op ons immuunsysteem en hoe kun je dit zelf versterken 5) hoe kan dit water je helpen om je te 'bevrijden' van de verzuring die je 'ziek' maakt. U bent van harte welkom om dit unieke water live te ervaren! U kunt zich -gratis- inschrijven via : kangenwater.plbos@hotmail.com t.a.v. Pieter Bos

VerbergenInformatie
19.30 uur
gratis
VerbergenEnagic Europe
Golfbaan Crossmoor
Enagic Europe
Laurabosweg 6-8
6006 VR weert
Nederland
06-53200513