Zoek op term

derde editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

za. 13 apr. 2013 (afgelopen)

derde editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Derde editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Op zaterdag 13 april 2013 organiseert een aantal instellingen c.q. bedrijven (‘Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg’, Zwembad ‘De IJzeren Man’, Beachclub ‘De IJzeren Man’, de Lions en PSW Midden-Limburg) de derde regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs (en hun begeleiders).

Om 13.15 uur begint de algemene warming-up. Daarna vinden verschillende activiteiten plaats zoals AquaSpinning (fietsen in het water) en AquaZumba (dansen in het water). Ook worden wedstrijden gehouden zoals een ‘IJzeren’ estafette, een ‘IJzeren’ zwemwedstrijd en een glijbaanrace. Nieuw dit jaar is het onderdeel snorkelen. De dag wordt afgesloten met disco-zwemmen. Romy Pansters en Wethouder Litjens van Weert verzorgen de prijsuitreiking van de zwemwedstrijd.

Deelname aan deze dag voor de deelnemers is gratis na aanmelding. Het volledige programma is terug te vinden op www.ikkansporten.nl. Opgeven voor deze dag kan nog tot en met 21 maart 2013 via paulineschrooten@roermond.nl of 06-30202582. Locatie: zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
VerbergenZwembad de IJzeren Man
Zwembad de IJzeren Man
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland
06-30202582