Zoek op term

Die Verkaufte Braut. Komische opera van Bedřich Smetana

vr. 28 nov. 2014 (afgelopen)

Die Verkaufte Braut

De opera vertelt het verhaal van Hans, die woont in een klein agrarisch dorp. Hij is verliefd op Marie, dochter van Kruschina.

Al enkele jaren is het WOKMUZIEKTHEATER het enige amateurgezelschap dat in de provincie Limburg op semiprofessionele wijze complete opera’s op de planken zet. Vanwege dit feit heeft de vereniging in Weert een bijzondere, bovenregionale status. Vanaf 1995 werkt de vereniging gestaag aan een doelgerichte opbouw van operaproducties, waarbij voor de vereniging iedere keer weer leermomenten zijn ingebouwd. Wat de keuze van de opera’s betreft heeft de vereniging zich niet direct laten leiden door het “ijzeren repertoire”. Er werd juist gekozen voor titels die al lang niet meer in Nederland waren uitgevoerd.

VerbergenInformatie
20.15 uur
€21,50
VerbergenWOKMUZIEKTHEATER
Munttheater
WOKMUZIEKTHEATER
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
06-83573052