Zoek op term

Van Dik Hout + Support

zo. 9 mrt. 2014 (afgelopen)

Van Dik Hout + Support

Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum en ter promotie van het nieuwe album “Alles Wat Naar Boven Drijft”  wat op 10 januari verschijnt komt Van Dik Hout deze zondag naar De Bosuil.
 
De nieuwe CD bevat naast eigen werk ook bijdragen van Daniël Lohues, Thomas Acda, Paul de Munnik, Ellen ten Damme en JB Meijers. De track “We gaan voor dit moment” is kortgeleden op single uitgekomen.

Het nieuwe album is de opvolger van “Leef!” uit 2011 en is het negende studio album sinds de grote doorbraak in 1994 met de inmiddels klassieke hit “Stil in mij” en het album “Van Dik Hout”. Nadien volgde een aaneenschakeling van mooie albums, inclusief een “Best of” in 2001 en “Live in het Luxor Theater” in 2008.  Hitsingles waren er altijd, zoals “Laat het los”, “De keuzes die je maakt” en “Tot jij mijn liefde voelt”. Ook was Van Dik Hout succesvol samen met Herman Brood (“Pijn”) en als de Poema’s met Acda en de Munnik (“Mijn houten hart” en de nr. 1 hit “Zij maakt het verschil”). 

Van Dik Hout is al 20 jaar onveranderd in samenstelling en bestaat dus nog steeds uit: Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar), Sandro Assorgia (gitaar), Louis de Wit (drums).

VerbergenInformatie
€ 17,50
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269