Zoek op term

Discussieavond zondagopenstelling winkels

ma. 24 jun. 2013 (afgelopen)

Discussieavond zondagopenstelling winkels

Tijdens de raadsvergadering van 26 juni a.s. zal de gemeenteraad van Weert beslissen of winkels al dan niet op zondag open mogen zijn. De zondagopenstelling is een onderwerp dat de gemoederen behoorlijk bezig houdt.

Direct en indirect zijn ontzettend veel mensen betrokken bij deze wijziging van de winkeltijdenwet. Voor de een kan het een wens zijn die in vervulling gaat, voor de ander een grote bedreiging.

Als CDA willen we graag alle belangen zorgvuldig afwegen. We zijn op voorhand niet voor of tegen. Het gaat erom hoe het onderwerp wordt gedragen binnen de Weerter gemeenschap. Daarom gaan we graag in gesprek met alle betrokkenen.

Momenteel voert het CDA Weert een enquête uit onder winkeliers om de diverse meningen te peilen. De resultaten worden tijdens de discussieavond gepresenteerd. Alle belanghebbenden zijn op deze avond van harte welkom om het gesprek aan te gaan!

VerbergenInformatie
VerbergenCDA Weert
Sociëteit Amicitia
CDA Weert
Markt 9
6001 EJ Weert
Nederland