Zoek op term

Diverse carnavals activiteiten VV De Zweeloeere

zo. 26 jan. 2014 (afgelopen)

Diverse carnavals activiteiten VV De Zweeloeere

Zaterdagavond 25 januari a.s. vind het jaarlijkse boerenbal plaats. De bekendmaking en verloving van het nieuwe paar is om 19.11 uur bij Café de Moesdijk aan de Roermondseweg. Omstreeks 20.11 uur gaan we dan in optocht naar Zaal Cardinaal waar de huwelijksvoltrekking en de receptie zal plaats vinden. 

Tot slot zal in dit weekend nog de nieuwe jeugdprins en prinses met hun gevolg bekend gemaakt worden. Op zondag 26 januari a.s. om 14.30 uur zullen bij zaal Cardinaal vele in afwachting zijn wie dit gaat worden. Na de installatie vind er nog een leuke hosmiddag plaats. Iedereen wordt bij deze uitgenodigd voor al deze activiteiten en de entree is zoals vanouds gratis.

De verkoop van de entreekaartjes start zaterdag 25 januari voor de Bonte Avonden van 7 en 8 februari. De verkoop vind plaats bij Jumbo Heerschap Friezenstraat en Cafetaria De Beemd, Kapsalon Happy Hair en Café Jonas allen aan de Beemdenstraat.

VerbergenInformatie
vanaf 14.30 uur
gratis
VerbergenVV De Zweeloeere
Zaal Cardinaal Leuken
VV De Zweeloeere
Beemdenstraat 10
6004 CT Weert
Nederland
0495-547363