Zoek op term

Dobermann + Bail + Helldriver

vr. 3 okt. 2014 (afgelopen)

Dobermann + Bail + Helldriver

Dobermann :
Spelen alsof er geen morgen is, dat is het motto van deze Italiaanse (punk)rockband. Dobermann is opgericht in 2011 door bassist en zanger PaulDel Bello en gitarist Dario Orlando, later vergezeld door drummer AntuanLaCroche. Ze laten op een sublieme wijze horen hoe Italiaanse en Engelse teksten gecombineerd en gebruikt kunnen worden om iets unieks neer te zetten. In minder dan 2 jaar tijd toerde ze door Italië, Zwitserland, Duitsland,Spanje en Frankrijk. En deelde ze het podium al met een aantal grote actszoals Blaze Bailey, Marky Ramone, Gilby Clarke, Henry Padovani en RhinoBucket. 

Bail :

Neem een ​​blender en doe er een flinke scheut Southern, Stoner en Bluesrock in. Blend het op volle snelheid en je krijgt een geweldige cocktail. Leden met een geweldige muziekervaring speelden op podia door heel Europa en Amerika en komen nu naar de Bosuil. Ze speelde al samen met bands als Billy Idol, Blackfoot en Triggerfinger. Bail bestaat uit Marco Vreeburg (gitaar en leadzang), Edwin Vreeburg (bass en zang), Douw Tilstra (toetsen en hammond) en Pierre Denissen (Drums)

Helldriver :
Met nummers als "This Means War", "Rock ‘em Raw", "Live Fast, Die Young" en nog een aantal smerige beukers zal Helldriver menig rocker hoofd- en nekpijn bezorgen. Helldriver is een beruchte band uit de regio die tot 2006 heeft bestaan. In 2013 vond een geslaagde reünie plaats en sindsdien treden ze een aantal keer per jaar op. De band speelt vooral dirty mean rock ala Motörhead. Helldriver is snel, snoeihard, vuig en klaar om te rocken!

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 20.30
deur € 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269