Zoek op term

The Doors in Concert

vr. 17 mei. 2013 (afgelopen)

The Doors in Concert

 

Na een uitverkochte theatertour en lovende kritieken gaat The Doors in Concert weer touren met gouden hits als: ‘Light my fire’ , ‘Love me two times’ én ‘The end’. Precies veertig jaar geleden overleed icoon Jim Morrison en met deze tribute band brengen ze een ode aan The Doors!
 
Authenticiteit staat hoog in het vaandel bij deze band en ze proberen de originele sound van The Doors dan ook zo goed mogelijk op het publiek over te brengen. Zo worden er alleen instrumenten gebruikt die overeen komen met het origineel, compleet met oude Fender versterkers en authentieke microfoons. Dit is ook terug te vinden in de lovende kritieken die deze band reeds al mocht ontvangen.
 
De Telegraaf over de show: “angstaanjagend echt”, 
Oor: “zeer verzorgde show” en 
Brabants Dagblad zegt het volgende: “tot zelfs de instrumenten waren gelijk!”.
 
The Doors in Concert is net als The Doors een echte live band en geïnspireerd door de diverse live cd’s van The Doors spelen ze voornamelijk muziek van de volgende cd’s: ‘In Concert’, ‘Live at the Aquarius Theatre (1969)’, ‘Live in Pittsburgh (1970)’, ‘Live in New York (1970)’,’ Live in Stockholm (1968)’en ‘Live at the Matrix (1967)’.
 
The Doors in Concert neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van The Doors en zorgt voor een ware flashback naar de jaren ’60!
VerbergenInformatie
vanaf 20:00
14,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242