Zoek op term

Drijf-in Bioscoop bij de opening Werthaboulevard

za. 23 aug. 2014 (afgelopen)

Drijf-in Bioscoop bij de opening Werthaboulevard

Weert gaat zaterdag 23 augustus het Bassin en de Werthaboulevard op bijzondere wijze openen.  Er komt een Drijf-in bioscoop aan de oever van het kanaal (zijde Suffolkweg). Daar wordt op groot scherm de muzikale film Blues Brothers vertoond. Via de grote trappen en op het terras van de Werthaboulevard is de film te bekijken. Verder is er live-muziek, wordt er een plaquette onthuld en wordt het kanon teruggeplaatst dat één van de oude stadspoorten markeert. Bootjes zijn welkom om deze happening vanaf het water mee te maken. Het aantal ligplaatsen is beperkt. Daarom wordt aangeraden er vroeg bij te zijn of aan te meren in de passantenhaven en dan vanaf het terras te kijken.

Om 18.00 uur trapt de Weerter pop-rock coverband Guarantee de avond af. Om 19.00 uur vindt de officiële openingshandeling plaats. Daarna zal de band weer spelen. De film start rond 21.00 uur, in het donker heb je immers het beste beeld. De Reddingsbrigade Weert is aanwezig om een oogje in het zeil te houden bij dit evenement aan het water. Het evenement is gratis toegankelijk.

VerbergenInformatie
vanaf 18.00 uur
gratis
Verbergencentrum Weert
centrum Weert
Werthaboulevard 1
6001 HZ Weert
Nederland
0495-575301