Zoek op term

The Electrophonics

zo. 17 mrt. 2013 (afgelopen)

Electrophonics
Met hun mix van retro/swing en jump laten de heren van The Electrophonics de wilde gloriejaren van de fifties herleven; onder meer Moulin Blues, BRBF en North Sea Jazz ging al voor de bijl!
 
In het najaar van 2012 bracht de band haar derde album "Talkin' About!" op de markt:
Swing, swing en nog eens swing, als een rollende swingtrain dendert een optreden van The Electrophonics voort. Gitaar en piano in combinatie met de Phonics Horns zorgen samen voor een gedoseerde soloverdeling. De contrabas en drums zorgen voor de strakke basis. En natuurlijk zanger, gitarist, mondharpspeler Stephan Hermsen, de swingende podiumtijger die u allen in beweging zal zetten.Missy Moon & the Magnificent 7
MMM7 houdt het midden tussen Soul, Jazz, Swampfunk en een beetje Blues. Denk aan Amy Winehouse, Selah Sue, Imelda May, JJ Grey and Mofro en Wilson Pickett. Deze 8-koppige band uit het zuiden van het land is gloednieuw maar bestaat uit ervaren muzikanten!


Voor dit concert is er geen voorverkoop; een kaartje koop je eenvoudig aan de dagkassa voor maar vijf euro.

 

VerbergenInformatie
vanaf 15:00 uur
5,- (deur) Geen vvk
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242