Zoek op term

Expositie en pianomuziek tijdens Cultureel Café Weert

zo. 9 feb. 2014 (afgelopen)

Expositie en pianomuziek tijdens Cultureel Café Weert

Cursisten van Johannie van Tuel maken impressionistische schilderijen voor Cultureel Café Weert. Deze zullen op 9 februari a.s. in de foyer van het Munttheater te bewonderen zijn. Tussen 10.45 en 11.45 uur bent U weer van harte welkom. Maud Dirkx en Karin Flipsen zijn twee talentvolle pianistes van Rick. Ze gaan een tweetal stukken van Debussy quatre mains spelen en natuurlijk ook nog een solo voor ieder apart. De matineevoorstelling van het Ragazze Kwartet begint om 12.00 uur en kaarten kunt U boeken bij de uitbalie van het Munttheater. Ze zullen werken van Daydn, Riley en Debussy uitvoeren. Piet Poell en Paul Sterk hebben het rijk alleen, dus wellicht wordt U extra verrast door hun schrijfkunsten. Het programma van Cultureel Café Weert is voor iedereen gratis toegankelijk.

VerbergenInformatie
10.45-11.45 uur
gratis
VerbergenCultureel Café weert
Munttheater Weert
Cultureel Café weert
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575