Zoek op term

expositie Rina de Corti

zo. 4 aug. 2013 (afgelopen)

expositie Rina de Corti

Meditatieve kunst van Rina de Corti in het Kunstcentrum Op de eerste zondag van augustus exposeert Rina de Corti (Weert, 1954 ) schilderijen, bronzen en keramische beelden in Kunstcentrum Weert. Haar drijfveer : het sparen van mooie momenten . “ Goede dingen gaan nooit verloren , ze blijven een deel van mezelf “ zegt de kunstenares. Rina wil met haar werk geen betekenis dicteren, het gaat meer om een meditatie op de werkelijkheid. Onze werkelijkheidsbeleving, net zoals onze bijkomende schoonheidsbeleving, is niet zozeer afhankelijk van wat we weten of begrijpen, maar heeft juist alles van doen met voelen en met overgave .

Het werk van Rina de Corti is te zien op zondag 4 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur, IJzerenmanweg 15 te Weert, (bij de ingang van De Lichtenberg). De toegang is gratis en de kunstenares is zelf aanwezig

Voor meer informatie: Rina de Corti 0495 530660 en tontekkel@gmail.com www.kunstcentrumweert.nl

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
gratis
Verbergenstichting kunstcentrum weert
Kunstcentrum Weert
stichting kunstcentrum weert
IJzerenmanweg 15
6001 EJ Weert
Nederland
0495 533988