Zoek op term

Fiets4Daagse De Peel

di. 15 jul. 2014 tot vr. 18 jul. 2014 (afgelopen)

Fiets4Daagse De Peel

Het is bijna zover. Van 15 t/m 18 juli 2014 kan jong en oud weer genieten van het fantastische evenement ‘Fiets4Daagse De Peel’. De Peel is een natuurgebied van internationale klasse en vooral bekend om zijn vogelrijkdom. Het landschap is er weids en waterrijk. Het is er heerlijk fietsen. Doe met ons mee!
Uniek bij deze Fiets4Daagse is dat u in verschillende plaatsen kunt starten: Weert, Deurne, Meijel en Stiphout. Fietsliefhebbers met als startplaats Weert kunnen weer genieten van het prachtige grensoverschrijdende landschap Nederland/België. Ook dit jaar zijn alle routes weer met zorg uitgezet, perfect beschreven én voorzien van pijlen. Bovendien is zoveel mogelijk gekozen voor rustige, vaak vrij liggende fietspaden of verkeersluwe wegen. Niet voor niets hebben onze routes van de Nederlandse Toer en Fiets Unie (NFTU) de hoogste onderscheiding (3***) gekregen!
In elke route is een foto- of routequiz opgenomen waarmee u aantrekkelijke prijzen kunt winnen. Elke route kent controle-/rustplaatsen waar u de benen kunt strekken en een versnapering kunt nuttigen. Voor pech onderweg hoeft u niet bang te zijn. Er staat altijd een pechhulpbus klaar om uit te rukken en u te helpen (o.a. voorzien van reservefietsen). Door de verschillende afstanden is er voldoende uitdaging voor meer of minder geoefende fietsers: jong en oud kan meedoen!
In Weert kunt u dagelijks vanaf 9.00 uur (10.00 uur bij de 30 km-route!) tot 13.00 uur starten bij de kantine van Sportpark Drakesteyn van voetbalclub Wilhelmina ’08 (Drakesteyn 8, 6006 AG Weert). Borden met ‘Fiets4Daagse De Peel’ leiden u naar deze startlocatie, waar voldoende parkeergelegenheid is voor uw auto. U kunt iedere dag kiezen uit routes van 30, 45 of 60 km. Voorinschrijven met korting kan van 1 mei tot 9 juli 2014 bij het VVV Agentschap, Markt 11 te Weert of via onze website www.fiets4daagsedepeel.nl. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 10 voor 4 dagen; kinderen van 5 t/m 12 jaar € 7 (maximaal 2 betalende kinderen per gezin). Als u inschrijft op de dag van vertrek is het tarief voor 4 dagen € 12 (kinderen van 5 t/m 12 jaar € 9). Dagdeelname kost € 4 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis deelnemen. Iedere deelnemer ontvangt bij de start een vlaggetje, traktatie, routebeschrijving en boekje met toeristische informatie waarin ook de controlestempels verzameld worden. Als u minimaal 3 dagen meefietst, ontvangt u bovendien een fraaie herinneringsmedaille én een gratis lot waarop u meedingt naar waardevolle prijzen. Op de laatste dag, vrijdag 18 juli, organiseert elke startplaats een gezellige, muzikale slotmanifestatie. Dan vindt ook de gratis loterij met prachtige prijzen (hoofdprijs is een heel mooie fiets!!) plaats.
Voor meer informatie over de Fiets4Daagse De Peel met als startplaats Weert kunt u op onze website terecht: www.fiets4daagsedepeel.nl.

VerbergenInformatie
starten vanaf 09.00 uur voor 45 en 60 kilometer
starten vanaf 10.00 uur voor 30 kilometer
Prijzen vanaf €4, voorinschrijving mogelijk
VerbergenFiets4Daagse De Peel
Sportpark Wilhelmina '08
Fiets4Daagse De Peel
Drakesteyn 8
6006 AG Weert
Nederland