Zoek op term

Frans Pollux duit Springsteen

za. 25 mei. 2013 (afgelopen)

Frans Pollux duit Springsteen
Wat begon als een experiment mondde al snel uit in een live-album én een theaterprogramma. Zanger en schrijver Frans Pollux vertaalde twaalf songs van Bruce Springsteen naar het Venloos dialect en maakte er een album van. Het live-album werd op 22 en 23 september 2012 gepresenteerd in de Maaspoort in Venlo en vanavond staat hij met zijn band in De Bosuil.
 
Frans Pollux is schrijver, muzikant, componist, tv- en radiopresentator en is onder andere bekend van zijn band Neet oét Lottum, L1 Tv/radio en Dagblad de Limburger. Wanneer er vroeger aan hem gevraagd werd wat hij wilde worden, antwoorde Pollux steevast ‘schrijver’. Naast stadsdichter en romanschrijver werd Pollux ook muzikant.
Achter de teksten van Springsteen gaat een heel verhaal schuil en dit weet Pollux te vertalen naar het Venloos. De nummers van Frans Pollux duit Springsteen gaan over vluchten, dromen en het ontdekken van het leven. Laat je meeslepen door de aantrekkingskracht van Springsteen en duik in de wereld van Frans Pollux duit Springsteen!
 
De voorverkoop van deze show begint in de eerste week van februari!


 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
10,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242