Zoek op term

Freedom Call + Victorius

vr. 7 mrt. 2014 (afgelopen)

Freedom Call + Victorius

Al 15 jaar trekt het Duitse Freedom Call door Europa met hun aanstekelijke power/happy-metal. Met de focus op meezingbare refreinen en vlotte melodieën bracht de band inmiddels zeven studio-albums, een live DVD en een 'best of' album uit. In februari 2014 komt hun nieuwe album "Beyond" uit en daarom gaat de band opnieuw op tour.
De band rondom Chris Bay verwelkomt bassist Ilker Ersin terug in de band na een afwezigheid van enkele jaren en ook drummer Ramy Ali is een frisse jonge aanwinst.

 

Victorius

De Duitse melodieuze powermetal band Victorius bracht afgelopen jaar haar tweede album, getiteld ‘The Awakening’ uit. De band werd in 2006 opgericht en het debuut, ‘Unleash the Titans’ verscheen in 2010 in eigen beheer. ‘The Awakening’ werd opgenomen onder leiding van Lars Rettkovitz (Freedom Call). Het geluid van de band ligt in het straatje van bands als Mystic Prophecy, Stormwarrior, Hammerfall en Gamma Ray.

VerbergenInformatie
€ 14,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269