Zoek op term

GALA Benefietvoorstelling Herman van Veen in Munttheater Weert.

vr. 20 sep. 2013 (afgelopen)

Herman van Veen

Na uitverkochte voorstellingen in Carré komt Herman van Veen op 20 september a.s. naar het Munttheater in Weert. Deze benefietvoorstelling wordt georganiseerd door Rotary Weert-Land van Horne. U kunt kiezen uit losse kaarten of uit een tweetal dinerarrangementen. Wenst u meer informatie of wilt u reserveren? Zie www.benefesta.com.

De opbrengsten van de avond gaan naar Lot Roos: een initiatief van Herman van Veen. Dit goede doel zet zich wereldwijd in voor kinderrechten. Binnen het onderwijs is een grootschalig, internationaal project zichtbaar waarin Lot kinderen met en van elkaar kan laten leren met behulp van een online leeromgeving. De planning is om ook Weerter scholen hierin te betrekken. Meer informatie over Lot Roos kunt u vinden op www.lotroos.nl.

VerbergenInformatie
20:00
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495 513575