Zoek op term

GATIS PROEFLES SALSA VOOR BEGINNERS

di. 28 mei. 2013 (afgelopen)

GATIS PROEFLES SALSA VOOR BEGINNERS

Op dinsdag 28 mei organiseert Salsa Club Weert een gratis proefles salsa voor de absolute beginner.
Voor deze proefles en de aansluitende cursus is geen danservaring en partner vereist. Niet alleen de proefles maar ook de aansluitende cursus voor beginners wordt door ons professionele instructieteam gegeven waardoor je snel en direct de juiste basis aanleert.

START (VERVOLG-) CURSUSSEN SALSA
Tevens starten op maandag 27 en dinsdag 28 mei de (vervolg-) cursussen Salsa op meerdere niveaus. Deze cursussen zijn niet alleen bedoeld voor (oud-) cursisten van Salsa Club Weert, maar ook toegankelijk voor instromers die toch eens met een nieuwe frisse methodiek en stijl van lesgeven kennis willen maken.

Als meer ervaren danser heb je de unieke mogelijkheid om in de salsalessen je dansniveau te verbeteren en nieuwe figuren te leren die je wél kunt onthouden. Daarnaast heb je wekelijks een échte gezellige (feest-) avond. De lessen en feesten van S.C.W. staan alom bekend om het feit dat mensen zich er direct ‘thuis voelen en er bij horen’ ongeacht hun leeftijd, dansniveau, opleiding of beroep. Verder is de leslocatie, Café-Zaal Beatrix aan het bassin 11 te Weert, makkelijk en snel bereikbaar en kan je de auto altijd dichtbij parkeren zonder ver te hoeven lopen.

VerbergenInformatie
VerbergenSalsa Club Weert
Café-Zaal Beatrix
Salsa Club Weert
Bassin 11
6001 GZ Weert
Nederland
0495-538328