Zoek op term

Gemeente Weert organiseert markt over besparen van engergie

za. 23 feb. 2013 (afgelopen)

Gemeente Weert organiseert markt over besparen van engergie

Energiebesparing is goed voor uw portemonnee. De energiekosten van een gemiddeld huishouden bedragen ruim 2.200 euro per jaar. Minder gas en elektriciteit verbruiken, betekent dus direct geld besparen. En natuurlijk is het ook goed voor klimaat en milieu. Wilt u ook energie besparen in uw woning? En loopt u rond met vragen hierover? Dan is een bezoekje aan de energiemarkt van de gemeente Weert zeker de moeite waard.

Duurzame ambities
De gemeente Weert wil bijdragen aan een duurzame wereld. Het verbeteren van de kwaliteit van ons leefmilieu voor de huidige en de komende generaties, is een van de speerpunten van het duurzaamheidbeleid. Deze ambities kunnen alleen samen gerealiseerd worden.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de energiemarkt? Dan kunt u contact opnemen met de duurzaamheidcoördinator van de gemeente Weert mevrouw Kirtika van Hunen (email of bel 0495 575 000) of met mevrouw Nancy Zijdenbos (email n.zijdenbos@milieudienst.sre.nl of bel 040 259 4485).

 

VerbergenInformatie
10.00 uur tot 16.00 uur
VerbergenGemeente Weert
Energiemarkt - hal stadhuis
Gemeente Weert
Beekstraat 54
6000 AZ Weert
Nederland
040 259 4485