Zoek op term

Govert Derix bekend van ‘Sterrenmoord’ in Cultureel Café Weert

wo. 22 jan. 2014 (afgelopen)

Govert Derix

Woensdag 22 januari is alweer de tweede avond editie van Cultureel Café Weert. We beginnen om 20.00 uur maar natuurlijk bent U al voor dit tijdstip welkom bij Stadscafé Du Commerce aan de Langstraat 65. Govert Derix is filosoof, schrijver, copywriter, columnist, adviseur, spreker, dagvoorzitter en docent. De lijst spreekt voor zich en het feit dat hij complexe materie tot de kern terugbrengt ook. We zullen deze helderheid dan ook met genoegen voor het voetlicht brengen, zeker daar we graag de wereld verlichten van ingewikkelde materie. ‘Sterrenmoord’ een thrillerroman over een mensheid die aan de mysterieuze afgrond staat van een universum zonder sterren werd o.m. door ‘De wereld draait door’ aangeprezen als de zomerhit van 2013 Harold K zingt poëtische teksten met een droog melancholisch stemgeluid en een nooit versleten zachte G. Liefhebbers van Spinvis en Tom Pintens kunnen hun hart op komen halen maar de uit het Limburgse Susteren afkomstige Harold K zal de rest van de zielen ook zeker weten te raken. Paul Sterk heeft met zijn ´Apostel van Tricht´ natuurlijk wel wat raakvlakken met Govert Derix maar Piet Poell zoekt het liever in het absurde. Dit kan natuurlijk een mooi contrast opleveren. Van harte welkom en ook nu kan CCW de avond weer gratis aanbieden.

VerbergenInformatie
20.00-22.30 uur
gratis
VerbergenCultureel Café Weert
Stadscafé Du Commerce
Cultureel Café Weert
Langstraat 65
6001 CT Weert
Nederland
0495-543359