Zoek op term

The GrandMothers of Invention (ZAPPA)

zo. 21 apr. 2013 (afgelopen)

Grandmothers of Invention
The GrandMothers of Invention zorgt ervoor dat de muziek van Frank Zappa weer helemaal tot leven wordt gewekt. Niet alleen de muziek van Zappa komt tot zijn recht, maar deze band weet ook de sfeer, de humor  en de kracht van Zappa te belichamen!
 
Vanavond is de band The GrandMothers of Invention te bewonderen in De Bosuil, met maar liefst drie voormalig leden van Zappa’s band uit de jaren zeventig; Mothers of Invention. Deze drie artiesten vormen samen de sleutel tot het nalatenschap van Zappa en zij zijn dé authentieke live versie van zijn muziek. De band speelt onder andere klassiekers als ‘Freak out’,  ‘Absolutely free’ en ‘Bongo Fury’. The GrandMothers brengt de psychedelische rock, de jazzachtige samenklanken en de melodische complexiteit van Zappa op een satirische en humoristische manier. Er zijn maar weinig muzikanten die de muziek van Frank Zappa kunnen spelen,  laat staan oude tijden doen herleven. De band tourt op dit moment de wereld rond met maar een doel: Zappa’s muziek in leven houden.

LET OP: DIT CONCERT IS EEN AVOND-CONCERT, DE DEUREN GAAN OM 19.30u OPEN
 
VerbergenInformatie
vanaf 19:30 uur
20,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242