Zoek op term

Gratis proefles salsa voor beginners & start nieuwe (vervolg-) cursussen

(Wekelijks event) feb 10, 2014 tot feb 11, 2014 (afgelopen)Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • ma. 10 feb. 2014 (afgelopen)
  • di. 11 feb. 2014 (afgelopen)

Gratis proefles salsa voor beginners & start nieuwe (vervolg-) cursussen

Gratis proefles voor beginners en start nieuwe (vervolg-) cursussen. Klik hier voor lesrooster Op maandag 10 en dinsdag 11 februari organiseert Salsa Club Weert gratis proeflessen salsa voor de absolute beginner. Voor deze proefles en de aansluitende cursus is geen danservaring en partner vereist. Niet alleen de proefles maar ook de aansluitende cursus voor beginners wordt door ons ervaren en professionele instructieteam gegeven waardoor je snel en direct de juiste basis aanleert.

Tevens starten op die data diverse (vervolg-) cursussen als chachacha en Kizomba op meerdere niveaus. Deze cursussen zijn niet alleen bedoeld voor (oud-) cursisten van Salsa Club Weert, maar ook toegankelijk voor instromers die toch eens met een nieuwe frisse methodiek en stijl van lesgeven kennis willen maken. Als meer ervaren danser heb je de unieke mogelijkheid om in de salsalessen je dansniveau te verbeteren en nieuwe figuren te leren die je wél kunt onthouden. Daarnaast heb je wekelijks een échte gezellige (feest-) avond. De lessen en feesten van S.C.W. staan alom bekend om het feit dat mensen zich er direct ‘thuis voelen en er bij horen’ ongeacht hun leeftijd, dansniveau, opleiding of beroep. Verder is de de fraaie splinternieuwe leslocatie, De Brouwer, Oelemarkt 17 in Weert, makkelijk en snel bereikbaar en kan je de auto altijd dichtbij parkeren.