Zoek op term

Griezelavond bij Sint Annamolen

vr. 1 nov. 2013 (afgelopen)

Griezelavond bij Sint Annamolen

Wat gebeurt daar toch allemaal 's avond op de Sint Annamolen in Tungelroy. De buurt hoort vreemde geluiden vanuit de molen en er zijn vreemde lichten op de molenberg gezien. Tijd om op onderzoek uit te gaan! Dat gebeurt vrijdagavond 1 november. Samen met de kinderen uit de buurt van de molen en de leden van Scouting Tungelroy. Het zal een spannend griezelavondje worden. Je weet immers maar nooit wat je op deze Halloweenavond allemaal kunt verwachten en tegenkomen. Molenaar Jan Moonen is vanaf 18.30 uur bij de molen maar hij durft niet alleen naar binnen. Wie komt Jan bij deze grienzeltocht steunen?

De entree is gratis

VerbergenInformatie
vanaf 18.30 uur
gratis
VerbergenMolenstichting Weerterland en Scouting Tungelroy
Sint Annamolen
Molenstichting Weerterland en Scouting Tungelroy
Tungeler Dorpsstraat 75
6005 RH Tungelroy
Nederland
06-11134446