Zoek op term

The Hoax + Well Hung Heart

zo. 15 dec. 2013 (afgelopen)

The Hoax + Well Hung Heart

In 1991 ontdekten oude schoolvrienden Hugh Coltman, Jesse Davey, Robin Davey en Jon Amor hun gedeelde liefde voor ‘Amerikaanse blues groten’ als Albert King, BB King, The Fabulous Thunderbirds en Stevie Ray Vaughan. Samen vormen de vrienden The Hoax. Hun opwindende shows bracht de Engelse blues-scene weer tot leven. 
Met een reeks aan alom geprezen albums en spectaculaire optredens raasde de band door Groot Brittannië en Europa. In 1999 gingen de bandleden allen hun eigen weg om aan de slag te gaan met individuele projecten. Dit jaar kwamen ze weer samen om een handvol shows te gaan doen in Europa. 
Na de show op Bluesrock Tegelen in september is het overduidelijk: Deze heren hebben nog altijd het vuur in hun donder en de blues in hun hart!

Well Hung Heart
Robin Davey (The Hoax) en zangeres Greta Valenti vormen samen bluesrockgroep Well Hung Heart. Davey heeft een ijzersterke reputatie als ‘eclectic and cutting edge musical mind’. Zijn bandgenoot Greta Valenti groeide op aan de andere kant van de Atlantische Oceaan in New Orleans, maar de gemeenschappelijke passie voor rauwe en eerlijke muziek bracht hen samen. Het tweetal maakt krachtige rock, die invloeden laat horen van Hendrix, Led Zeppelin en Leadbelly.

VerbergenInformatie
€ 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269