Zoek op term

Hornelandrally 2014

do. 13 mrt. 2014 tot za. 15 mrt. 2014 (afgelopen)

Hornelandrally 2014

De 17e editie van de Horneland Rally 2014 belooft een hele speciale te worden. Op de eerste plaats komt de donderdag als extra dag/avond erbij. Via punt tot punt vrije route rijden de deelnemers naar een aantal testjes in ons mooie Limburg. Op de tweede plaats zal er, in verband met het 600 jaar bestaan van de stad Weert, wederom gestart worden vanuit het centrum in Weert. De Horneland Rally 2014 zal verreden worden op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 maart 2014. De deelnemende equipes zullen door een uitdagend en internationaal wedstrijdgebied rijden waarbij de rally start op donderdag middag vanaf de nieuwe Markt. De gehele middag kan men de auto's bekijken in de stad en omstreeks 17.00 / 18:00uur zal de rally vertrekken vanuit het centrum voor de avondronde in de omgeving van Weert. Vervolgens vertrek vrijdagochtend de gehele rallykaravaan vanuit Weert en zal vrijdagavond aankomen op een overnachtingslocatie in Frankrijk.  De gehele zaterdag wordt er terug gereden om uiteindelijk rond 16:00 uur te finishen aan het Bassin op de verlengde Beekstraat. Uiteraard staan tijdens het evenement de drie bekende pijlers van de Horneland Rally; Autosport, Competitie en Bourgondische gezelligheid, centraal.

Via de geheel vernieuwde homepage www.hornelandrally.nl kunt u meer informatie vinden.

VerbergenInformatie
start 17.00 uur op donderdag
einde 16.00 uur op zaterdag
gratis voor toeschouwers
VerbergenHornelandrally
Centrum Weert
Hornelandrally
Nieuwe Markt
6001 EL Weert
Nederland