Zoek op term

Infoavond Vooropleiding Kunstacademie 12 december

do. 12 dec. 2013 (afgelopen)

Infoavond Vooropleiding Kunstacademie 12 december

De vooropleiding strat weer in januari 2014. De lessen zijn zodanig samengesteld dat aan het eind van de cursus toetsbaar is over welke talenten en vaardigheden leerlingen beschikken. In de lessen wordt aandacht besteed aan vlakke en ruimtelijke vormgeving (zowel autonoom als toegepast), fotografie en kunsttheorie

Daarnaast hebben de leerlingen een excursie naar een museum en bezoeken ze de afstudeerexposities van de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht.

Meer weten?

Schrijf je dan nu in voor de Vooropleiding Kunstacademie via de website www.ricknet.nl of bel 0495-533954 en kom naar de infoavond op donderdag 12 december om 19.30 uur bij Rick aan het Collegeplein 5 in Weert.

VerbergenInformatie
VerbergenRegionaal Instituur Cultuur en Kunsteducatie
Rick
Regionaal Instituur Cultuur en Kunsteducatie
Collegeplein 5
6001 HN Weert
Nederland
0495-533954