Zoek op term

informatiebijeenkomst strategische inzet linkedin

di. 25 jun. 2013 (afgelopen)

informatiebijeenkomst strategische inzet linkedin

Strategische inzet van Linkedin en de triggers in je doelgroep.

In de tegenwoordige economische warboel is het meer en meer zaak om zelf een klare boodschap uit dragen. Linkedin is als zakelijk netwerk op internet misschien wel het aangewezen portaal om aan relatiebeheer te bouwen. Maar hoe doe je dat!

Dinsdagavond 25 juni is het weer SMC0495 avond in Golden Tulip Weert. Een gelegenheid bij uitstek om Uw social media kennis bij te schaven. Vanaf 19.15 uur bent U dan ook van harte welkom.

Richard van der Blom, trainer en consultant bij Just Connecting BV weet de verwachtingen voor de nabije toekomst helder te schetsen. De kracht van Linkedin op een professionele en onderscheidende manier inzetten om daarmee je voordeel te doen is na deze avond ‘a piece of cake’.

We hebben al het een en ander aan marketingtechniek langs laten komen. Maar het visitekaartje op internet, de eigen website is nog niet onder de loep gehouden. Koen Klomp van Slampaq Solutions B.V. geeft  ons met vier peilers een eigen succesvolle online marketing tool in handen. Per direct kunt U vooruit met praktische en toepasbare tips.

  • 19.45 uur Richard van der Blom over Linkedin.
  • 20.30 uur Kleine pauze.
  • 20.45 uur Koen Klomp optimaal zaken doen met een doeltreffende website.
  • 21.30 uur Afsluiting en netwerken.

Schrijf U in op onze SMC0495 site via de Eventbrite link. Op Facebook kunt U ons vinden onder Social Media Club 0495, waar we ook weetjes en nieuwtjes plaatsen.

VerbergenInformatie
19.15 uur
gratis
VerbergenSMC0495
Golden Tulip Hotel Weert
SMC0495
Driesveldlaan 99
6001 KC Weert
Nederland