Zoek op term

Inloopochtend springen met bondscoach Luc Steeghs

za. 24 aug. 2013 (afgelopen)

Inloopochtend springen met bondscoach Luc Steeghs

Zaterdag 24 augustus wordt speciaal voor kinderen een inloopochtend over springen georganiseerd bij De IJzeren Man in Weert.

Het programma biedt voor ieder wat wils!

Er zijn diverse rondleidingen door de stallen. Er wordt verteld hoe veulens opgroeien tot wedstrijdpaard, hoe de paarden worden verzorgd en getraind, etcetera. Er is een topgroom die van alles kan vertellen over hoe je pony’s/paarden mooi kunt maken voor de wedstrijd en hoe je goed voorbereid naar de wedstrijd gaat. Er is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Alle ponyruiters die met hun pony in augustus kampioen in hun klasse worden op de Limburgse regiokampioenschappen springen krijgen die ochtend een springles van bondscoach Luc Steeghs aangeboden. De Limburgse kampioenen die Limburg tijdens de Hippiade in Ermelo zullen vertegenwoordigen, kunnen deze les als extra trainingsmoment benutten. Voor de bezoekers zijn de lessen live te volgen.

Tijdens de Meet & Greet met Luc Steeghs kunnen kinderen al hun vragen stellen over de springsport. Een handtekening of samen op de foto kan natuurlijk ook!

Het belooft een leuke ochtend te worden en iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis en het adres van de locatie is IJzerenmanweg 4 te Weert.

Het programma is van 9.00u tot 13.00u.

Graag aanmelden via info@huisvoordesport.org.

VerbergenInformatie
VerbergenHuis voor de Sport Limburg
De IJzeren Man
Huis voor de Sport Limburg
IJzerenmanweg 4
6006TA Weert
Nederland
046 4770590