Zoek op term

Kerst, Muziek en Sfeer smaakt naar meer!

(Dagelijks event) dec 14, 2013 tot dec 15, 2013 (afgelopen)Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • za. 14 dec. 2013 (afgelopen)
  • zo. 15 dec. 2013 (afgelopen)

Kerst, Muziek en Sfeer smaakt naar meer!

Onder het motto Kerst, muziek en sfeer, smaakt naar meer! wordt er op zaterdag en zondag een kerstmarkt georganiseerd voor het hele gezin. Deze kerstmarkt organiseert de Stedelijke Harmonie Sint Antonius samen met een aantal Weerter ondernemers, zoals oa. Maxim Women’s Fashion, Wijnhuis Moesel, Porta Mosa, Chocolade Rousseau, Wulms Banden Service Station, Nagelstudio Lisette & Karin en de Wereld Winkel om er enkele te noemen. U kunt dus langs allerlei kerstkraampjes wandelen, terwijl op de achtergrond voortdurend muziekgezelschappen optreden. Het programma is als volgt.

Zaterdag 14 december 2013 aanvang 13.00 uur. Het Seniorenorkest, Klarinet ensemble Rick, Zanggroep Vocus en als laatste optreden Jeugd Bigband van het Rick.

Zondag 15 december 2013 aanvang 11.00 uur. Jeugdfanfare St. Willibrordus, Koor Sevenfifteen, Opleidingsorkest Kerkelijke Harmonie St. Joseph 1880, Zangduo Fabienne & Monique, Vocalgroup Zuid en als afsluiting het Opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie Sint Antonius. Voor de kinderen is er de Kerstman met wie ze op de foto kunnen en er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals schminken, knutselen en uiteraard het volgen van een muziekworkshop. Leden van de eigen vereniging bakken wafels en maken kerststukjes die te koop worden aangeboden. Verder is er ruimte gecreëerd voor verkoopstands waar diverse ondernemers reclame maken voor hun bedrijf en hun kerstproducten zullen promoten en verkopen. Voor de volwassenen is er een wijnproeverij en uiteraard ontbreekt ook het glaasje Glühwein niet op het kerstterras. Kom met het hele gezin ... Kerst, muziek en sfeer, smaakt naar meer!

VerbergenInformatie
zaterdag 14 december 13.00-18.00 uur
zondag 15 december 11.00-18.00 uur
€2,00
VerbergenJos Willems
Stedelijke Harmonie St. Antonius
Jos Willems
Maaslandlaan 65
6004 GG Weert
Nederland
06-51520376