Zoek op term

Kerst met Stedelijke Harmonie Sint Antonius

zo. 16 dec. 2012 (afgelopen)

Kerst met Stedelijke Harmonie Sint Antonius

Zaterdag 15 en zondag 16 december

Onder het motto Kerst, muziek en sfeer, smaakt naar meer! wordt op zaterdag en zondag een sfeermarkt georganiseerd voor het hele gezin. Dit doen we samen met enkele Weerter ondernemers.

Om helemaal in de sfeer te komen treden er doorlopend muziekgezelschappen op zoals o.a. het opleidingsorkest van de Stedelijke en van Harmonie

St. Joseph Weert Zuid, projectorkest Happy Together, Wendy en Joerik van Dooren en de jeugdbigband van het Rick. Verder is er ruimte gecreëerd voor verkoopstands waar ook diverse ondernemers reclame maken voor hun bedrijf of hun kerstproducten zullen promoten. Voor de kinderen komt de Kerstman waar ze mee op de foto kunnen en zijn er diverse kerstactiviteiten waaraan ze kunnen deelnemen,  zoals het versieren van kerstballen, het optuigen van een giga kerstboom of het volgen van een muziekworkshop. Leden van de eigen vereniging bakken wafels en bieden de mogelijkheid om kerststukjes te kopen of zelf te maken. Voor de volwassenen ontbreekt het glaasje glühwein en warme chocomel uiteraard ook weer niet. De entree bedraagt €2,00 en hiervoor ontvangt men tevens een consumptie.

Op zaterdag staan de deuren open van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Met voor het hele gezin....... Kerst, muziek en sfeer, smaakt naar meer!

 

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
€2
VerbergenVoormalige kerk Groenewoud
Voormalige kerk Groenewoud
Maaslandlaan 65
6004 GG Weert
Nederland
06-23593313