Zoek op term

Kerstconcert Clarinet Choir Weert

di. 24 dec. 2013 (afgelopen)

Kerstconcert Clarinet Choir Weert

Op zaterdag 24 december 2013 zal het Clarinet Choir Weert (het CCW) traditiegetrouw een kerstconcert verzorgen in de St. Martinuskerk (Markt 8) in Weert. Aanvang van het concert is 17.50 uur en de toegang is gratis. Aansluitend, om 18.30, volgt de Kindermis, die eveneens opgeluisterd zal worden door het CCW. Uiteraard speelt het Clarinet Choir kerstmuziek, maar tevens een aantal andere werken die bij de kerstsfeer passen. Zo worden o.a. “Hark the Herald Angels Sing”, “Ding Dong, Bing Bong”, “Deck the Halls” “Jingle Bells” en “Canterbury Chorale” (van Jan van der Roost) ten gehore gebracht.

Clarinet Choir Weert (1986), het klarinetensemble van het RICK in Weert, bestaat uit zo’n 25 enthousiaste klarinettisten en 1 slagwerker. Klarinet- en saxofoondocent John van Peij is oprichter en dirigent van dit ensemble. Het CCW treedt meerdere keren per jaar op in zowel binnen- als buitenland. Zo heeft het CCW in januari meegedaan aan het derde European Clarinet Festival in Gent, België. Er wordt elke zaterdagmorgen, behalve tijdens de schoolvakanties, gerepeteerd van 10.00 tot 11.30 uur op de muziekschool (het RICK) te Weert, Beekstraat 27. Loop gerust eens binnen als je mee wilt spelen!
 

VerbergenInformatie
17.50-19.30 uur
gratis
VerbergenClarinet Choir Weert
St. Martinuskerk
Clarinet Choir Weert
Markt 8
6001 EK Weert
Nederland