Zoek op term

Kerstmarkt Fatima

za. 8 dec. 2012 (afgelopen)

Kerstmarkt Fatima

Stichting Vrienden van de Fatimawijk houdt zaterdag 8 december a.s. een grote kerstmarkt. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij buurthuis Fatima. Daar kunt u allerlei kerstartikelen kopen tegen een gunstige prijs: Kerststallen, kerstverlichting, kerstkaarten, kerststukjes, noem maar op.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is erwtensoep met roggebrood en katenspek, glühwein en natuurlijk zijn er de overheerlijke warme wafels.

Op muzikaal gebied kunt u genieten. Om 18.00 uur treedt het koor Caecilia uit Weert voor u op. 19.00 uur is het de beurt aan het koor Con Amore uit Boshoven. Vanaf 20.00 uur speelt een blaaskapel uit Kessel kerstmuziek. Beide koren en de blaaskapel laten sfeervolle kerstliedjes horen uit de goede oude tijd. Lekker om mee te zingen.

De entreeprijs voor deze speciale avond bedraagt drie euro.

VerbergenInformatie
3 euro
VerbergenBuurthuis Fatima
Buurthuis Fatima
Nieuwstraat 11
6001 TV Weert
Nederland
0495 - 531377