Zoek op term

Kerstmusical 'NIZNO het grote KERSTGALA'

di. 24 dec. 2013 (afgelopen)

Kerstmusical 'NIZNO het grote KERSTGALA'

In 2012 heeft Scouting Tungelroy gekozen voor een kerst-toneelspel i.p.v. een viering. Dit jaar willen we deze succesformule voortzetten met een musical. ‘NIZNO het grote kerstgala’. Deze vertelt het verhaal van een TV-producer die op kerstavond de beste show wil presenteren en daarom de NIZNO prijs gaat uitreiken.. wat het is…daar kom je dan wel achter.. ‘Het grote kerstgala’ wordt gespeeld door 17 jeugdleden van Scouting Tungelroy. Ze zijn al sinds oktober aan het oefenen om een geweldige show op de planken te zetten. Wie er vorig jaar bij was, weet dat de eigen Tungeler Wallen een prachtige setting zijn voor een gezellig kerstsfeertje. Na de uitvoering van de musical kunt u genieten van ons kampvuur en warme chocolademelk met iets lekkers erbij. Alles is aanwezig om er een hartverwarmende kerstavond van te maken. Uniek is dit jaar dat we 8 VIP plaatsen ter beschikking stellen in een eigengemaakte, houtgestookte HOT-TUB. Tijdens de voorstelling kunt u dan genieten van een warm bad EN de musical. Natuurlijk wordt de VIP’s voorzien van champagne en kerstbrood.

De prijs per persoon is € 20,00 en zal volledig ten goede komen voor de 5 deelnemers aan de Wereld-Jamboree in 2015. Benieuwd? Kom dan op 24 december om 19:00 uur naar de Tungeler Wallen. Er is maar beperkte parkeergelegenheid bij de bos, dus lopen of fietsen wordt aangeraden. U kunt vanuit de blokhut aan de Tuurkesweg in Tungelroy de lichtjesroute volgen richting het bos. !Bij slecht weer zal de kerstviering plaatsvinden in een overdekte loods op de Pleuneweg 5 in Tungelroy. Parkeren van de auto kan dan aan de Thewenveldweg in Tungelroy. U wordt dan via een lichtjesroute naar de loods geleid.. Houdt hiervoor op 24 december 2013 de berichtgeving via social media (facebook/twitter/website) en ons informatiebord naast de Maaseikerweg in de gaten.

VerbergenInformatie
19.00-20.15 uur
gratis
VerbergenScouting Tungelroy
Tungeler-Wallen
Scouting Tungelroy
Wijffelterbroekdijk ter hoogte van nr. 7
6006 VG Tungelroy
Nederland