Zoek op term

Kledinginzameling Leuken

za. 8 feb. 2014 (afgelopen)

Kledinginzameling Leuken

Kledinginzameling Leuken Aanstaande zaterdag 8 februari, zal er in de wijk Leuken kleding, textiel, knuffels en schoenen worden opgehaald. Dit zal vanaf 10.00 uur gebeuren door leden van de Vastelaovendjvereniging de Zweeloeere. Dit past in het kader van de hernieuwde opzet van het inzamelingsbeleid van de gemeente Weert. De bedoeling is om verenigingen meer te laten delen in de opbrengst van deze inzamelingsactie. Op Leuken zijn hier, naast Vastelaovundjvereniging de Zweeloeere ook Schutterij St. Job en de Basisschool Leuken bij betrokken. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat voortaan elke eerste zaterdag van de maand (nu de 2e i.v.m. carnavalsactiviteiten) deur aan deur zal worden ingezameld. Op deze manier kunnen deze verenigingen, en de school, iets doen om de kas te spekken. Dus, als u deze verenigingen, en de basisschool, een warm hart toe draagt, zet uw kleding, schoenen, knuffels en ander textiel, in gesloten zakken, aan de straat. Vanaf 10.00 uur zal het dan maandelijks op de eerste zaterdag worden opgehaald.

VerbergenInformatie
vanaf 10.00 uur
gratis
VerbergenVV De Zweeloeere
Gehele Wijk Leuken
VV De Zweeloeere
van Kinsbergenstraat 7
6004 ET Weert
Nederland
0495-547363