Zoek op term

Kofferbakverkoop Budel

zo. 31 aug. 2014 (afgelopen)

Kofferbakverkoop Budel

Motoball Vereniging Budel organiseert voor de 5e keer KOFFERBAKVERKOOP Iedereen heeft wel spullen op zolder of in de garage liggen waar hij of zij niets meer mee doet. Deze spullen kunnen op Zondag 31 augustus van eigenaar wisselen tijdens de kofferbakverkoop van Motoball Vereniging Budel (MBV Budel). Deze vindt van 9.30 tot 16.00 uur plaats op het motoballveld aan het verlengde van de Schoordijk in Budel. Een kofferbakverkoop is volgens MBV Budel toegankelijker dan een rommelmarkt, omdat iedereen vrij is om zich in te schrijven en te komen met de eigen auto. Er hoeft geen dure kraam gehuurd te worden. Een plaats is al te verkrijgen vanaf 10 euro. De organisatie is op het moment druk bezig met de voorbereidingen. “De vorige edities liepen beter dan verwacht. Onze vorige editie had het hoogste aantal verkopers en bezoekers van allemaal en ook nu stromen de inschrijvingen weer binnen”, vertelt organisator Bart Rooijakkers. “We verwachten dat het aantal bezoekers ook zeker goed zal komen. Natuurlijk zal het weer dat mede bepalen.” Ook dit keer is de bolderkarverkoop voor kinderen tot en met 12 jaar. Een stuk van het terrein wordt speciaal voor hen gereserveerd, zodat zij hun eigen spullen kunnen verkopen om een extra centje bij te verdienen. Volwassenen mogen de kinderen wel helpen, maar het is niet de bedoeling dat er grote-mensen-spullen verkocht worden op de bolderkarverkoop. Gezellige markt Tijdens de kofferbakverkoop worden de auto’s en bestelbussen op een rij geplaatst. In en om de auto heen worden de spullen uitgestald. Zo ontstaat er een gezellige markt waar van alles te vinden is. Verkopers mogen zelf kiezen hoe ze hun spulletjes tentoonstellen. Het is toegestaan om een kleed of tafel mee te nemen om de spullen op uit te stallen. De winst van de verkochte spullen is voor de verkoper zelf. De organisatie zorgt voor publiciteit, een aanrijroute en voldoende vertier, zoals een luchtkussen voor de kinderen. De entree kost 2 euro. Daarbij is een consumptie inbegrepen. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website www.kofferbakverkoop-budel.nl. Meer informatie is ook te vinden via de Facebookpagina www.facebook.com/#!/KofferbakverkoopBudel.

VerbergenInformatie
9.30-17.00 uur
€2,- incl. cosumptie
VerbergenKofferbakverkoop Budel
Kofferbakverkoop Budel
Schoordijk
6021RN Budel
Nederland
0620035444