Zoek op term

Kunst Expositie schilderijen, boetseerwerk en beeldhouwwerk

za. 4 jan. 2014 tot vr. 28 mrt. 2014 (afgelopen)

Kunst Expositie schilderijen, boetseerwerk en beeldhouwwerk

Op het oog een willekeurig gevormde groep mensen verbonden door een gemeenschappelijke passie passie voor kunst in de vorm van schilderen, boetseren of beeldhouwen. Komt wekelijks bij elkaar op een heerlijke locatie onder bijzondere begeleiding vindt elkaar tijdens speciale gelegenheden, momenten van bezinning en plezier waarbij de ontstane verbondenheid altijd bijdraagt aan de feestvreugde. Deze groep exposeert in januari, februari en maart in ‘t Blaakven met als thema: Verrassend en Inspirerend, dat is ook wat we willen uitdragen. Kunst voor het gezellig samen zijn Kunst om het plezier van het scheppen Kunst als taal om iets uit te drukken. We nodigen u uit omwille van de kunst, in ‘t Blaakven Geuzendijk 35 6002 TA Weert Frans, Netty, Annette, Lea, Renie, Marie-José, Annemiek, Thea, Josje, Marijke, Marga Cursisten Atelier PH2000.

VerbergenInformatie
10.00-20.00 uur
gratis
Verbergenzaal restaurant
t Blaakvan
zaal restaurant
Geuzendijk 35
6002 TA weert
Nederland