Zoek op term

KunstinWeert

vr. 5 apr. 2013 tot wo. 1 mei. 2013 (afgelopen)

KunstinWeert

KunstinWeert is de kunstroute door de binnenstad van Weert waar kunst letterlijk in de etalage staat. De hele maand april kan het publiek kunstwerken bekijken in de etalages van winkels, instellingen en lege panden in de binnenstad. Andere werken van de deelnemende kunstenaars is te zien op de Overzichtstentoonstelling, die vrijdag 5 april om 19.30 uur officieel wordt geopend. Verder kan het publiek stemmen op de kunstwerken en samen met de vakjury bepalen welke drie werken in de prijzen vallen. De deelnemende kunstenaars maken kans op een stimuleringsprijs van 1000 euro, 500 euro of 250 euro.

Het publiek kan dagelijks op eigen gelegenheid de kunstroute lopen. Op meerdere locaties op de route liggen gratis mee te nemen folders met een plattegrond en achtergrondinformatie.

VerbergenInformatie
elke dag toegankelijk
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
centrum Weert
6001 GJ Weert
Nederland