Zoek op term

Lady GaGa tribute: The Fame Monster

za. 11 mei. 2013 (afgelopen)

Lady GaGa tribute: The Fame Monster

The Fame Monster is niet alleen de titel van het tweede album van pop-wereldster LADY GAGA maar tevens de naam van DE Lady Gaga tribute band die vanavond in De Bosuil op de planken staat!

Haar naam, Stefani Joanne Angelina Germanotta zal de meeste mensen niet veel zeggen, maar iedereen kent haar artiestennaam: LADY GAGA. 
Ze is een dance-pop diva, singer-songwriter, en cultureel icoon. Lady Gaga is de meest controversiële, meest besproken vrouw in de muziekwereld. Deze theatrale popster leek uit het niets te voorschijn te komen en veroverde de wereld in een razend tempo met super swingende en uiterst dansbare songs, extravagante kostuums en gewaagde videoclips.

The Fame Monster doet haar best om het publiek mee te nemen naar een 360° "music experience" door de geweldige shows van Gaga te reproduceren; met special effects, video en natuurlijk die fantastische Lady Gaga kostuums en choreografie!

VerbergenInformatie
vanaf 20:00
14,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269