Zoek op term

Lezing computer veiligheid

do. 14 nov. 2013 (afgelopen)

Lezing computer veiligheid

Op donderdag 14 november organiseert de Wijkraad Moesel een lezing computer veiligheid. Tijdens deze lezing wordt aandacht besteed aan de diverse onderdelen van de veiligheid op en rond de computer en het internet. Er wordt aandacht besteed aan onder andere virussen, spam, internet bankieren, privacy en het maken van back-ups. Verder is er na afloop van de lezing ruimte voor het stellen van vragen. De lezing is geschikt voor alle computer gebruikers, we willen zowel de gevorderde als de beginnende gebruiker helpen meer grip te krijgen op veiligheid. De lezing zal gehouden worden op donderdag 14 november in de Oranje Tref (in de Oranje Flat). De planning van deze avond ziet er als volgt uit:

19:15 Ontvangst

19:30 Lezing computer veiligheid

20:30 Het beantwoorden van vragen

21:30 Afsluiting

Als u bij deze lezing aanwezig wilt zijn kunt u zich vooraf aanmelden via e-mail: p.delaat@sotiria.nl (aanmelden is niet verplicht, maar het geeft ons een idee van hoeveel mensen er zullen komen).

 

VerbergenInformatie
09.15-22.30 uur
deelname gratis na aanmelding
VerbergenWijkraad Moesel
P. de Laat
Wijkraad Moesel
Oranjeplein 1b
6006 CS Weert
Nederland