Zoek op term

Live performance ‘Tango Martino’

zo. 15 dec. 2013 (afgelopen)

Lyrical dance Rick

In de traditie van Astor Piazolla zijn fantastische antwoorden te formuleren. Cultureel Café Weert presenteert in de foyer van het Munttheater op zondag 15 december a.s. tussen 10.45 en 11.45 uur een bijzondere samenwerking tussen dans en gitaar. Dansen op live muziek geeft inspiratie en levendigheid. Een prachtig resultaat van gezamenlijke inspanning van Peter Gerits en Sandra Höpfner-Buchnitzki met hun jeugdige leerlingen van Rick. Jo Brunenberg heeft naast zijn passie voor fotografie nog een uitdaging tot zelfexpressie. Ditmaal uit totaal onverwachte hoek en toch schetst het zijn persoon ten voeten uit. Melancholie doorspekt zijn hele oeuvre en de muziek van Piazolla is dan ook op zijn lijf geschreven. Evenals het instrument de accordeon in al zijn veelzijdigheid. De matinee voorstelling van Tango Rosa Rio welke aansluitend te bezoeken is kunt U boeken via de uitbalie van het Munttheater. Pen en papier liggen weer klaar voor passievolle expressie van U, het publiek. En Piet Poell en Paul Sterk zullen de verbeelding nog wat aanwakkeren met hun vurige columns. De verleiding om te komen zal haast niet te weerstaan zijn. Want al dit moois is helemaal gratis toe te voegen aan Uw eigen lijstje ‘leuke dingen binnenkort te doen’.

VerbergenInformatie
10.45-11.45 uur
gratis
VerbergenCultureel Café Weert
Munttheater Weert
Cultureel Café Weert
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575