Zoek op term

Maak kennis met Tennis @Tc Boshoven

zo. 30 mrt. 2014 (afgelopen)

Maak kennis met Tennis @Tc Boshoven

Spring time = Tennis time!! Onder dat motto start tennisclub Boshoven het nieuwe tennisseizoen voor de senioren (vanaf 17jr). Het toernooi heeft een recreatief karakter en wordt elk jaar druk bezocht. Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met onze vereniging en de tennissport. Lijkt jouw de tennissport wel leuk of heb je vroeger getennist en wil je graag weer beginnen, we verwelkomen je graag op een van de gezelligste tennisverenigingen van Weert. Vind je het leuk om zelf een balletje te slaan neem dan sportschoenen en sportieve kleding mee. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Voor meer info, www.tcboshoven.nl

VerbergenInformatie
VerbergenTennisclub Boshoven
Tennisclub Boshoven
Vrakkerveld 4 (sportpark Boshoven)
6002 AZ Weert
Nederland