Zoek op term

Maak de Weerter kermis groener!

di. 1 okt. 2013 (afgelopen)

Maak de Weerter kermis groener!

Bezoekers van de kermis worden opgeroepen om dinsdag 1 oktober in het groen gekleed naar de kermis te komen. Wie volledig groen gekleed komt, krijgt vier kermismunten, waarmee betaald kan worden bij de attracties. Er zijn in totaal 1.000 munten te vergeven. De groen geklede kermisbezoekers kunnen zich tussen 15.00 en 19.00 uur melden bij het podium in de Langstraat ter hoogte van de Van Berlostraat. Daar ontvangen ze dan vier munten en er wordt een foto gemaakt die op de facebook pagina ‘Met ons. In Weert.’ wordt geplaatst.

Wedstrijd mooiste groen geklede kermisbezoeker
Wie op dinsdag 1 oktober volledig in het groen is uitgedost, kan meedoen aan de wedstrijd voor de ‘Mooiste groen geklede kermisbezoeker’. Kandidaten dienen zich tussen 19.00 en 19.30 uur te melden bij bovengenoemd podium. Een deskundige jury beoordeelt wie de winnaar wordt. Om 19.45 uur wordt bekend gemaakt wie de ballonvaart voor twee personen heeft gewonnen.

Vier dinsdag kermis in de groenste stad!
Met ons. In Weert.

Klik hier voor het uitgebreide interview met de ‘groenwethouder’ Harry Litjens.

VerbergenInformatie
Vanaf 15.00 uur
VerbergenKermis Weert
Kermis Weert
Podium Langstraat ter hoogte van Berlostraat
Nederland