Zoek op term

Mantelzorgbijeenkomst

do. 16 jul. 2015 (afgelopen)

Mantelzorgbijeenkomst

Naarmate de AWBZ verder wordt uitgekleed zal er een groter beroep op naasten worden gedaan voor het verlenen van zorg. Ruim 3,6 miljoen Nederlanders zorgen voor een ander waarmee zij een persoonlijke band hebben. Zij zijn mantelzorger. ‘’Wat gebeurt er als ik onverwacht ziek word of een ongeval krijg? Wie neemt de mantelzorg dan over?’’ Om snel actie te kunnen ondernemen, zodat de zorg door kan gaan, is de mantelzorgpas ontwikkeld. Mantelzorgers uit Weert zijn van harte welkom op 16 juli 2015 bij de mantelzorgbijeenkomst in het Keenter Hart om 09.30 uur, waar de pasjes worden uitgedeeld. Mensen die er niet bij kunnen zijn, kunnen contact opnemen met de mantelzorgadviseur van Punt Welzijn.

VerbergenInformatie
09.30 uur
Gratis
VerbergenPunt Welzijn
Keenter hart
Punt Welzijn
St. Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland
0495 697900