Zoek op term

Masterclass met Johan de Meij

za. 22 mrt. 2014 (afgelopen)

Masterclass met componist Johan de Meij

Componist Johan de Meij komt naar het Munttheater in Weert voor een masterclass orkestdirectie en een galaconcert op 22 maart. Masterclass Johan de Meij, bekend van zijn 1e symfonie “The Lord of the Rings”, geeft op 22 maart 2014 een masterclass orkestdirectie in het Munttheater Weert. Uiteraard staat er muziek van hem op de lessenaar. Hij geeft uitleg over zijn stukken en zijn manier van componeren. Een 8-tal dirigenten krijgt de mogelijkheid om met Johan de Meij te werken aan zijn composities onder begeleiding van de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert. Passieve deelname behoort ook tot de mogelijkheid. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per mail via info@limburgsfanfareorkest.com of met het aanmeldformulier. Galaconcert Onder leiding van Johan de Meij zal het Limburgs Fanfare Orkest (LFO) ook op 22 maart tijdens een concert uitvoeren met werken van De Meij. Het orkest gaat de muzikale dialoog met hem aan. Het publiek krijgt ook de kans vragen aan hem te stellen: muzikaal spektakel en een openhartig gesprek. De kaartverkoop loopt via het Munttheater in Weert. Meer informatie: www.harmonieweert.nl

VerbergenInformatie
13.00-22.00 uur
€15,00
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland