Zoek op term

Nieuwjaarsduik

di. 1 jan. 2013 (afgelopen)

Nieuwjaarsduik

12.00 uur Op het strandje van natuurplas “de IJzeren Man”gaat de stand van de organisatie open voor vragen, interviews, foto’s en meer van dat soort zaken. Tevens heb je hier de laatste mogelijkheid tot inschrijven. Vanaf nu is zijn er ook warme drank, soep en broodjes knak verkrijgbaar en ook wordt er gezorgd voor muziek waar je het warm van krijgt

12.30 uur Melden van deelnemers bij de organisatiestand. Uitreiken van de befaamde “Unoxmuts” en consumptiebonnen en vooraf bestelde t-shirts.

13.30 uur Welkomstwoord aan deelnemers en bezoekers

13.45 uur Warming-up en daarna omkleden.

14.00 uur Startschot en te water!!!!!

14.15 uur Afstempelen van het speciale Nieuwjaarsduiklogboekje en overhandigen van het herinneringsvaantje. Natuurlijk blijf je nog even lekker napraten over hoe heerlijk verfrissend zo’n duikje wel niet is!

VerbergenInformatie
12.00-14.45 uur
gratis
VerbergenNatuurplas IJzeren Man
Natuurplas IJzeren Man
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland