Zoek op term

NK Outdoor Handboogschieten - Voorrondes

za. 21 jun. 2014 (afgelopen)

NK Outdoor Handboogschieten - Voorrondes

De voorrondes van het NK Outdoor Handboogschieten kunt u zaterdag 21 juni bijwonen in Sportpark St. Theunis, aan de Parklaan 1b in Weert.

Het NK Outdoor Handboogschieten is een tweedaags Topsport evenement voor handboogschutters onder auspiciën van de Nederlandse Handboogbond. Het wedstrijdformaat is een 70m/50m Olympische Ronde voor respectievelijk Recurve en Compound schutters. Het NK dient als selectiewedstrijd voor het EK.

Voor geïnteresseerden zijn er zowel op zaterdag 21 juni als op zondag 22 juni mogelijkheden om kennis te maken met het Nederlands Team en onder begeleiding zelf een pijl te schieten.

Programma
08.00 - 08.45 uur: inschieten
09.00 - 17.00 uur: World Archery (WA) 1414 wedstrijd
                                 heren  90-70-50-30 meter
                                 dames 70-60-50-30 meter
aansluitend prijsuitreiking

Verkeer en parkeren zondag 22 juni
Uit oogpunt van veiligheid wordt de Korenmarkt op zondag vanaf de zijde van de Schoolstraat afgesloten voor alle verkeer. Voetgangers hebben wel toegang vanaf de zijde van de Schoolstraat, maar deze toegang is tussen 12.00 en 17.00 uur beperkt. De Markt is en blijft vrij toegankelijk voor voetgangers vanuit de Langstraat, Muntpassage, Beekstraat en Hoogstraat. Ook zijn er geen beperkingen voor de horecaterrassen op de Markt.

In verband met de opbouwwerkzaamheden mogen er vanaf zondagochtend 7.00 uur geen auto’s meer geparkeerd staan op de Korenmarkt. De voorzieningen worden om 7.30 uur opgebouwd en vanaf 17.00 uur weer afgebouwd. Mogelijk kunnen deze werkzaamheden enige geluidsoverlast veroorzaken. Dit zal echter tot een minimum worden beperkt. Auto’s kunnen elders in de stad worden geparkeerd. Naar verwachting is de Korenmarkt vanaf 19.00 uur weer toegankelijk voor alle verkeer.

Bezoekers aan het Nederlands Kampioenschap Handboogschieten kunnen het beste de P-route op de ANWB-borden volgen. Alle parkeerplaatsen blijven bereikbaar. Kijk voor alle parkeergelegenheden van de gemeente Weert op www.weert.nl/parkeren. Komt u met de fiets dan kunt u deze stallen in de reguliere stalling op de Hegstraat (achterzijde Mc Donalds). Het is niet mogelijk om fietsen te stallen in de rekken op de Korenmarkt.

Live-uitzending
World Archery TV, onderdeel van Eurosport, verzorgt een live-uitzending. Op de Markt staat een groot scherm waarop het publiek de wedstrijden goed kan volgen. De wedstrijden worden ook rechtstreeks uitgezonden via internet op www.worldarchery.org. Hier kunt u de beelden ook later terugkijken. 

VerbergenInformatie
09.00-17.00 uur
gratis
Zaterdag 21 juni van 09:00-17:00 uur én zondag 22 juni van 9:00-16:30 uur
VerbergenSportpark Sint Theunis
NK Outdoor Handboogschieten
Sportpark Sint Theunis
Parklaan 1b
6006 NT Weert
Nederland
06-51375255