Zoek op term

NYE 2014 Club Eleven

di. 31 dec. 2013 (afgelopen)

NYE 2014 Club Eleven

2013 … wat een jaar ! Voor velen een geweldig jaar met veel geluk en liefde waardoor je niet kan wachten op wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft ! Voor anderen een jaar om snel achterwege te laten en op te gaan naar het nieuwe jaar om met frisse moed er terug tegenaan te gaan ! Maar wat wel voor iedereen kan is bij Club Eleven op dinsdag 31 december het jaar met stijl en klasse afsluiten, waar met onze speciale effecten en het grootste LED scherm van Weert, het nieuwe jaar letterlijk kan worden ingezet met een KNAL! En als dat nog niet voldoende is komen Bennie White, St. Thoz, Hulk en Taa de revue voorbij met de nieuwste beats om jouw avondje helemaal compleet te maken ! Dit allemaal met de complete vrijheid om bij Club Eleven binnen te wandelen voor enkel een biertje of de hele avond te beleven met een fles drank aan een VIP tafel om zo de hele show mee te maken, want bij Club Eleven is de toegang heel de avond gratis! Dus loop gerust binnen en laat je verbazen wat wij jouw te bieden hebben voor 2014.

Club Eleven wenst alvast iedereen heel fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot woensdag 25, donderdag 26 en dinsdag 31 december 2013 ! LIPS & ASSES Woensdag 25 december 2013 van 23u00 tot 05u00 Hulk - Shurendi - Kid de Luca - El Chevaz - MC Boogie Urban - Eclectic - House Deurticket : 5 € ( VROUWEN GRATIS TOEGANG TOT 00u00 ) VIP reservatie online op www.clubeleven.nl CLASSY X-MAS Donderdag 26 december 2013 van 23u00 tot 05u00 Tango & Cash - Taa - Red Alert - Jee Vee - Xrazz - Ogre - S-sential Classics - Retro - 90's - House Deurticket : 5 € ( VROUWEN GRATIS TOEGANG TOT 00u00 )

VIP reservatie online op www.clubeleven.nl NYE 2014 Dinsdag 31 december 2013 van 00u00 tot 06u00 Bennie White - St. Thoz - Hulk - Taa Club - Eclectic - Dance - House GRATIS TOEGANG VIP reservatie online op www.clubeleven.nl Club Eleven gelegen op de Oelemarkt 11 te Weert www.clubeleven.nl en www.facebook.com/clubelevenweert

VerbergenInformatie
vanaf 23.00 uur
Gratis
VerbergenClub Eleven
Club Eleven
Oelemarkt 11
6001 ES Weert
Nederland