Zoek op term

Oecumenische Volkskerstzang

zo. 22 dec. 2013 (afgelopen)

Oecumenische Volkskerstzang

In de Kerk van de Verrezen Christus wordt zondag 22 december de jaarlijkse kerstsamenzang gehouden. Deze traditie is ook dit jaar weer in onze stad onderdeel van de voorbereidingen in de kersttijd. Samen bekende kerstliederen zingen, afgewisseld door koorzang van Zanggroep Vocus en het Bethelkoor.

In deze volkskerstzang zal er worden gecollecteerd voor de Stichting Jarige Job. Deze stichting stelt zich ten doel om kinderen die vanwege geldgebrek hun
verjaardag niet kunnen vieren, op een leuke dag te trakteren. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

De volkskerstzang vindt plaats op zondag 22 december om 17.00 uur in de Kerk van de Verrezen Christus, Nassaulaan 1, Weert (Moesel)

VerbergenInformatie
17.00-18.00 uur
gratis
VerbergenParochie de Verrezen Christus
Parochie de Verrezen Christus
Nassaulaan 1
6006 CM Weert
Nederland