Zoek op term

Oktoberfest Weert

vr. 18 okt. 2013 tot zo. 20 okt. 2013 (afgelopen)

Oktoberfest Weert

Op vrijdag 18 oktober wordt het Oktoberfestweekend geopend in het Munttheater met Die Lustige Schlagerfreunden (met o.a. Weerter ‘Schlagerstar’ Thorsten von Lippe Biesterfeld) en een voor-, tussen- en afterparty met Ed & Frans en dj’s Roelie & Josef. Kaarten zijn verkrijgbaar via het Munttheater (Collegeplein 3): www.munttheater.nl

Zaterdag 19 oktober vindt het Oktoberfest plaats in de ‘funkelnagelneue’ Poort van Limburg (Werthaboulevard) met als hoofdact Wir Sind Spitze. De Original Wieërterland Oktoberfestkapelle 'Die Durstlustige Lederhosen' brengt u vooraf al in de stemming en ook voor Rewalt & Jos en Wendy van Dooren wordt tussendoor regelmatig de ‘Bühne’ vrijgemaakt. Kaarten voor de hoofdsessie op zaterdagavond zijn te koop via: https://sec.muziekagenda.nl

Op alledrie de dagen voorziet ook de ‘Stammkneipe’ Kefee de Hermeni-j (Muntpromenade) in een compleet programma: op vrijdag is er een ‘eintrittsfreie Durstige und Lustige Schlagerparade’, op zaterdag is er een liveprogramma met o.a. Dieter Koblenz en Claudia Ansel en op zondag ‘geht’s los’ met Thorsten von Lippe Biesterfeld, Rewalt & Jos, Wendy van Dooren en Die Durstlustigen Lederhosen. Kaarten voor de zondag in de Hermeni-j zijn te koop via https://sec.muziekagenda.nl.

Tot slot kunnen wij alvast melden dat enkele andere cafés in de Weerter binnenstad (waaronder Hopeloos en De Brouwer) hun enthousiasme hebben getoond door ook een Oktoberfestprogramma aan te bieden. Alle deelnemende cafés en hun programma worden zo snel mogelijk bekend gemaakt op de website van Oktoberfest Weert: www.oktoberfestweert.nl

VerbergenInformatie
diverse locaties en diverse tijden
wisselend per dag
VerbergenOktoberfest Weert | Stichting Kei Sjiek
Oktoberfest Weert
Oktoberfest Weert | Stichting Kei Sjiek
Centrum Weert, Colleplein 3
6001 HN Weert
Nederland
06-53589043