Zoek op term

OLS loting optochtvolgorde

vr. 22 feb. 2013 (afgelopen)

OLS loting optochtvolgorde

Op vrijdag 22 februari 2013 vindt de loting plaats van de optochtvolgorde. Die avond horen alle deelnemende schutterijen in welke volgorde ze staan ingedeeld. Tijdens dit evenement presenteert de OLS organisatie het OLS lied en is er een waar lotingsfeest met een aantal optredens. Aanvang: 20.00 uur.

Optredens:

  • MoosHoofPaadZengers
  • Hoube Dré Band
  • Wir War

Kijk voor meer informatie op de website van het OLS.

Het OLS is het Oud Limburgs Schuttersfeest dat elk jaar georganiseerd wordt door de winnaar van het jaar ervoor. Schutterijen uit Nederlands-Limburg en Belgisch-Limburg doen aan het OLS mee. Vorig jaar won schutterij St. Antonius Stramproy. Zij zorgen dus dit jaar voor de organisatie.

VerbergenZaal van Loon
Zaal van Loon
Frans Strouxstraat 1
6039 GJ Stramproy
Nederland